Velkommen til Det Danske Sigmund Freud Selskab

Kalender for 2016
tidl. foredrag
Om foredragsholderne
Tekster
Freud og hans værk
Videoer
Links
Om os

Det Danske Sigmund Freud Selskab har skiftet spor.

Vi har forladt vores hidtidige praksis, hvor vi  gennem 40 år hvert semester har afholdt 4-6 foredragsaftener. Fremover er det vores plan af afholde ét arrangement omkring  datoen for Freuds fødselsdag i maj, hvor vi efterfølgende mødes til en 'fødselsdagsmiddag' på en Københavnsk restaurant; samt et årsmøde med foredrag i tilknytning til den årlige generalforsamling, som for fremtiden vil ligge i 4.kvartal, så vidt muligt i november måned.

Vores 40 års jubilæum i 2015 blev afholdt d. 15. november i LiteraturHaus i på Nørrebro. Det blev en stor succes med fuldt hus, musik af pianisten Jan Kaspersen og foredrag af dr.phil. Ole Andkjær Olsen og forfatter og filminstruktør Christian Braad Thomsen.  

Der er endvidere sket de, at årskontingentet med virkning fra 2015 er nedsat til kr 150,-.

Vi håber med disse ændringer at kunne byde rigtig mange nye medlemmer velkommen i selskabet.
Ønsker du medlemskab, skal du blot sende en anmodning herom til freudselskabet@gmail.com med navn, adresse og mobilnummer. samt indsætte kontingentet, kr. 150,- på vores girokonto 1551 2284839.

Med venlig hilsen
p.b.v.
Bente Petersen
d. 24.02.22016

freuds.jpg
Kom frit frem !
Det er ikke nødvendigt, at være medlem for at deltage i en af selskabets arrangementer. Læs mere om arrangementer, pris og tilmelding her på siden. 
Du kan også møde os i vores åbne gruppe på Facebook eller ved at 'like' os via linket herunder.

Medlemsskab
Som medlem har du gratis adgang til vore to årlige foredragsarrangementer. Du bliver medlem af selskabet ved at sende en mail, mærket Indmeldelse, med navn og adresse samt mobilnr. til freudselskabet@gmail.com samt indsætte årskontingentet (kr. 150,-) på konto 1551 0002284839.