Velkommen til Det Danske Sigmund Freud Selskab

Kalender 2014-15
tidl. foredrag
Videoer
Tekster
Freud og hans værk
Links
Om os

Aktuelt:

Det Danske Sigmund Freud Selskab skifter spor.

Vi forlader vores hidtidige praksis, hvor vi  gennem 40 år hvert semester har afholdt 4-6 foredragsaftener. For fremtiden vil vi afholde ét større arrangement omkring  datoen for Freuds fødselsdag i maj samt et årsmøde i tilknytning til vores årlige generalforsamling, som for fremtiden nok vil komme til at ligge i november måned.

Med udgangen af november 2014 forlader vi vores nye hjemsted på Pasteursvej, og næste gang vi ses, nemlig til juleafslutningen d. 16/12. kommer det til at foregå i den grå kødby:
Kulturstaldene Onkel Dannys Plads 3, st. (Halmtorvet 13A). Vores forårs arrangement vil finde sted i Bryghuset i Trekronergade i Valby d. 2. maj.

Disse ændringer vil formentligt komme til at betyde, at kontingentet med virkning fra 2016 vil blive nedsat med måske 50-75% fra de nuværende 400kr årligt. Den endelige fastlæggelse vil ske på ordinær GF i april 2015.

Vi håber med disse ændringer at kunne byde rigtig mange nye medlemmer velkomne i selskabet.

freuds.jpg

Kom til vores møder og forelæsninger
Det er ikke et krav, at man er medlem for at deltage i en af selskabets foredragsaftener. Læs mere om foredrag og gæstetilmelding på vores programside. 
Du kan også møde os i vores åbne gruppe på Facebook eller blive 'fan' via linket her på siden.
Medlemsskab
Det er muligt for interesserede at blive medlem af selskabet. Som medlem har du mulighed for at deltage i alle vore møder og arrangementer.
Foredragsprogram
se kalender for 2014-15